Om oss
Smaksforum gir deg mat og vinkurs
Smaksforum gir deg mat og vinkurs
Vi bruker råvarer av høy kvalitet og kortreist når det er mulig. Løfter frem lokale matprodusenter og tar frem det beste i råvarene, ved bruk av moderne koketeknikker fra hele verden.
Mat og vinkursene holdes privat eller hos bedrifter på innlandet.
Kursholder Ole Martin Johannessen
Kursholder Ole Martin Johannessen
Kokk med fagbrev i 25 år, og nå beverage diploma student, ved beverage academy i Oslo.
Noe av Ole Martin sin erfaring:
Omakase by Alex Cabiao - Head Sommelier
Mjøsfronten Hamar – Oppstart og driftsleder
Matkvartalet – Food and Beverage Manger
Il Teatro – Vinkart og menyer
Smak og Hjørnet Gastrobar – Kjøkkensjef og eier
Victoria Hotel Hamar – F&B manager
Røros Hotelgruppen – Assisterende Kjøkkensjef
Vestlia og Higland hotel Geilo – F&B opprydningscrew